Хіти тижня. Наступний буде "Ігорьок"? Охоронець терориста Плотницького загадково помер в СІЗО

Начальник особистої охорони колишнього так званого голови "ЛНР" Ігоря Плотницького раптово помер в одному із СІЗО в Росії. Про це на своїй сторінці у Facebook журналіст Іван Жеведь, повідомляють Патріоти України.

"Інформація пройшла, що нібито начальник охорони Плотницького - Сильвер (Євген Сильвестров) помер у СІЗО в РФ...", - написав він.

Варто зазначити, що прогнозоване повідомлення не викликало особливого співчуття до бойовика. "Клімат не підійшов", - пожартував Олексій Чесноков. Жартівливими були припущення й інших користувачів "Ковусі випив?" - написала Олена Ігнатенко Ого, Укродрг вже в російські СІЗО проникають", - додав Костянтин Ворона.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...