Хіти тижня. Навколо самі "фашисти" та русофоби: Лавров закатав істерику Естонії

Міністр закордонних справ Росії заявив, що Естонія "тягне НАТО і ЄС в напрямку оскаженілої русофобії".

Фото: ФАКТИ.Міністр закордонних справ Сергій Лавров заявив, що Естонія "тягне НАТО і ЄС в напрямку оскаженілої русофобії". Про це повідомляє "Російська газета", передають Патріоти України.

"Для того, щоб Росія та Естонія жили нормально, потрібно перестати бути одним з трьох-чотирьох головних активістів в НАТО і Євросоюзі, які на смерть стоять за те, щоб тягнути всі ці структури в напрямку оскаженілої русофобії", - сказав Лавров.

Також він звернув увагу на досі не ратифікований договір про російсько-естонський кордон. Спочатку документ був підписаний обома сторонами в 2005 році.

Пізніше РФ відкликала свій підпис. Другий варіант договору про кордон, підписаний в 2014 році, знову опинився неробочим, оскільки, як заявив Лавров, з естонської сторони "русофобська риторика зашкалювала".

"Кордон існує, договір, я сподіваюся, в якийсь момент буде ратифікований, ніхто цей кордон не ставить під сумнів", - сказав він.


Окуповані території мали залишитися за Росією: Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку слуги Зеленського та представники Путіна узгодили 15 квітня 2022 року

субота, 27 квітень 2024, 7:38

Через кілька тижнів після російського вторгнення в Україну могла бути укладена мирна угода, стверджує німецьке видання Die Welt з посиланням на документ, який є у їхньому розпорядженні. Умови припинення війни були прописані у проєкті договору на 17 сто...

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...