Хіти тижня. "Не будьте лохами. Вас розводять": На КремльТБ поспішили заспокоїти ватне населення РФ (відео)

Важко дивитися на здобутки України - кремлівські пропагандисти змушені видумувати все нові й нові байки.

Д.Кисельов. Фото: censor.net.ua.Досягнення України в політиці, дипломатії, економіці, євроінтеграції та співпраці зі США ставляться під сумнів російськими ЗМІ й активно використовуються в антиукраїнській пропаганді. Про це йдеться в одному із сюжетів програми "Гражданская оборона", передають Патріоти України.

"Три роки вони старалися, як могли. Як заїла платівка, пропагандисти повторювали: "Україні гаплик". Ставили нам не те, що палиці в колеса - колоди. Що завгодно, лише б десь було гірше, ніж у Росії. І раптом, як грім серед ясного неба - в України ж бо, одна за одною перемоги.

Спочатку нам дають безвіз. Потім Нідерланди, попри підступи агентів впливу Росії, підписують угоду про асоціацію України і ЄС. Потім ще і Стокгольмський арбітраж зменшив запал Росії з питання з газовими виплатами", - розповідається в сюжеті.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...