Хіти тижня. Не планує окупувати всю Україну: Волкер розкрив підступний задум Кремля (відео)

Спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер заявляє, що мета Росії після окупації Криму і частини Донбасу - дестабілізація всієї країни.

Курт Волкер

Напередодні зустрічі з Владиславом Сурковим Волкер дав інтерв'ю Жанні Нємцовій. Інтерв'ю Deutsche Welle опубліковано 24 січня, передають Патріоти України.

«Ви знаєте, все впирається в семантику, в те, як люди трактують певні поняття. Я не вірю в те, що у Росії є наміри окупувати всю територію України військовим шляхом. Я не думаю, що її мета полягає в цьому», - відповів Волкер на питання, чому конфлікт на сході України ніхто не хоче визнавати війною.

«Тим не менше, Росія залучена безпосередньо. Спочатку вона окупувала Крим і оголосила про його анексії, а потім увійшла туди і ввела свої уповноважені сили, а також окупувала частину Східної України. Ось що вона насправді робить. Але я думаю, що вона переслідує, скоріше, політичні цілі: дестабілізувати країну, впливати на політику Києва і спробувати вбити клин між Україною і Заходом. Я не думаю, що це працює, але я думаю, що причина напруженості частково була і в цьому», - вважає Волкер.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...