Хіти тижня. Не секрет: Саакашвілі пояснив, як оплачує розкішний пентхаус у Києві

Журналісти зустріли політика біля його помешкання та пройшлись з ним до офісу.

Фото: ЗМІ

Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі у перший день на волі після кількох днів в ізоляторі тимчасового тримання довго відсипався. У цьому він зізнався журналістам, повідомляють Патріоти України.

Сьогодні він вийшов зі свого пентхаусу на Костьольній близько першої години дня. Побачив камеру й, попри водія в авто, який від ранку чекав його у салоні, вирішив пішки пройтися до свого офісу. Він розташований за кілометр ходьби.

З пентхаусу на Костьольній Саакашвілі вивозили спецпризначенці під час затримання, туди ж він повернувся б, якби суд задовільнив клопотання прокуратури про запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Опальний політик пояснив, звідки гроші на оренду дорогого житла.

Сусіди лідера "Руху нових сил" кажуть, що він її орендує вже кілька років, тому журналісти поцікавилися, звідки він бере гроші на неї. "Абсолютна брехня, що вони кажуть, що шість тисяч доларів щомісяця. Я плачу тільки за комуналку і мінімальні якісь речі. А там є обмін технічний між моїми друзями, які мене підтримують, і самим власником", - стверджує Саакашвілі.

Він запевняє, що платить частину, але це "точно не шість тисяч".

"Скільки – це моя справа. У мене немає більше будинків і хоромів, і палаців. І я мрію про те, щоб мати свій власний маленький будинок у Києві. Але поки що його немає", - нарікає опальний політик. Раніше журналісти дізналися, що останнім часом опальний політик орендував розкішний пентхаус на два поверхи, площею 252 квадратних метри з автономною системою опалення та кондиціюванням.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...