Хіти тижня. "Не Вашингтоном єдиним": "Ще одна країна готова постачати Україні летальну зброю", - військовий експерт

Найближчим часом Канада буде головним транзитером військово-технічної допомоги Україні.

Про це заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов в ефірі радіо "Голос Столиці", передають Патріоти України.

"Справа в тому, що Канада проявляє не менший інтерес до України, ніж США, і тому, я так розумію, що найближчим часом Канада буде головним транзитером військово-технічної допомоги, але вже від імені, напевно, Північноатлантичного блоку, для Збройних сил України, зокрема, і можливо поставки летальної зброї", - повідомив він.

Жданов нагадав, що ще в 2014 році Канада пропонувала Україні як військово-технічну допомогу свої Ф-16 - літаки з урахуванням перенавчання наших льотчиків.

"Зараз це питання знову стоїть на порядку денному, вони готові нам передати ці літаки, навчити наших льотчиків і підтримувати їхній технічний стан. Тому я думаю, що Канада - це буде основний транзитер допомоги НАТО для України", - пояснив експерт.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...