Хіти тижня. "Нехай щастить" або не варто шастати: Турчинов пропонує нові "шори" для російських візитерів

Необхідно з кожного, хто в'їжджає з РФ, знімати відбитки пальців рук, сканувати сітківку очей, якщо є роги, копита і хвіст - фіксувати і це, наголосив секретар РНБО.

Олександр Турчинов. Фото:antialle.livejournal.comВ'їзд в Україну громадянам Росії потрібно дозволити тільки за біометричними паспортами. Таку думку в інтерв'ю агентству Інтерфакс висловив секретар РНБО України Олександр Турчинов, передають Патріоти України.

"Я вважаю, коли Європа відкриває для нас двері у вигляді отримання безвізового режиму, ми повинні зробити так, щоб в ці двері не полізли носії антиєвропейської агресивної ідеології "русского мира", терористи, диверсанти, провокатори, злочинці тощо", - заявив він.

При цьому секретар РНБО підкреслив, що в першу чергу ми повинні захистити від цієї небезпечної інфекції себе, "і тут потрібна комплексна робота, а не тільки візовий режим".

Він також заявив, що не розуміє аргументів противників візового режиму. А поки триває дискусія на цю тему - "не втрачати час, а зробити те, що в наших силах".

"Ми повинні пускати громадян Росії тільки по міжнародних біометричних паспортах. У більшості росіян їх немає - це їхні проблеми. При цьому, в обов'язковому порядку, необхідно з кожного, хто в'їжджає з РФ, знімати відбитки пальців рук, сканувати сітківку очей, якщо є роги, копита і хвіст - фіксувати і це. Ми повинні поставити надійний заслін, який захищає країну від проникнення ворожої агентури, терористів, сепаратистів та інших" - вважає Турчинов.

При цьому, відповідаючи на уточнення журналіста про те, що на такі заходи з боку України Росія введе відповідні щодо українців, секретар РНБО зазначив, що введення віз - не найстрашніше випробування:

«Росія протягом останніх декількох років надзвичайно витончено знущається над тими українцями, які змушені жити і працювати в РФ. Це і система обов'язкової реєстрації, активна вербування наших громадян, використання їх для організації провокацій, і в кримінальних схемах ... ».

За його словами, головна наша проблема в тому, що багато українців змушені шукати роботу за кордоном, навіть в РФ.

«Коли ми доб'ємося, щоб в українців була перспективна і високооплачувана робота в Україні, то повірте мені, все, хто зараз проти введення віз з РФ, будуть вимагати не тільки візового режиму, але і споруди огорожі на кордоні, серйозніше ніж Велика китайська стіна» , - вважає Турчинов.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...