Хіти тижня. "Неонацистська структура": Лавров заістерив через "Національну дружину" в Києві

Голова МЗС РФ вирішив, що нібито "радикали готуються до нових провокацій на лінії зіткнення".

Сергій Лавров. Фото: ТАСС.

"Національна дружина", яка була представлена 29 січня в Києві, є "відверто неонацистською організацією". Про це заявив голова МЗС РФ Сергій Лавров на брифінгу в Москві, передають Патріоти України із посиланням на РІА Новини.

За його словами, в Україні "зберігаються і розправляють плечі, набирають силу нелегальні збройні формування, так звані добровільчі батальйони". "Днями була створена нова структура радикальна, яку назвали "Національний корпус" або" Національна дружина". Структура відверто неонацистська", - заявив Лавров.

Він також додав, що "ця тенденція, коли монополія на застосування сили розмита і не може бути відновлена, коли радикали з неонацистським ухилом починають правити бал і вершити правосуддя, продовжують влаштовувати провокації, зокрема, на лінії зіткнення з "ДНР" і "ЛНР", нас дуже турбує".

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...