Хіти тижня. Несподівано: Закон про реінтеграцію Донбасу передбачає торгівлю з ОРДЛО, але з одним "але"

У законопроекті про так звану реінтеграцію Донбасу, який Верховна Рада має намір розглянути в другому читанні 16 січня, прописано відновлення торгівлі з окупованими територіями.

Про це в ефірі "5 каналу" заявила віце-спікер парламенту, нардеп від "Самопомочі" Оксана Сироїд, передають Патріоти України.

"Мова йде про відновлення торгівлі з окупованими територіями і це підтверджується тим, що лунають заклики: давайте порахуємо наші збитки від торгівлі з окупованими територіями", - зазначила вона.

За її словами, в законі прописано, що торгувати нібито повинна армія. "Тобто контролювати торгівлю будуть Збройні сили, об'єднаний оперативний штаб і так званий командувач об'єднаними силами. Я думаю, це величезна трагедія для Збройних сил, оскільки торгівля і Збройні сили несумісні", - зазначила Сироїд.

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...

Відправився на горішній суд відповідати за свої злочини: У Бердянську знищили організатора окупаційних катівень - ГУР

неділя, 5 травень 2024, 21:15

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу. . Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому ...