Хіти тижня. "Нет Украины, нет России, нет Беларуси! Есть один большой православный "русский мир" - кримська колаборантка озвучила чергову маячню в ефірі росТБ (відео)

Істерична промова базувалася на розповіді про "масову міграцію українців за кордон".

Ольга Ковітіді. Фото:скрін відео

Нелегітимний член Ради Федерації Росії від тимчасово окупованого Криму Ольга Ковітіді оскандалилася божевільною промовою про неіснування України як держави, оскільки в її уяві є лише "православний русскій мір". Про це вона заявила в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", зазначають Патріоти України.

Більш того, вона заявила, що Білорусь також не вважає окремою країною, а лише частиною цього самого "русского міра". Свою маячню Ковітіді підвела під страхітливу розповідь про масову міграцію українців за кордон, яка за її словами, нібито вкрай засмучує владу країни-агресора.

"Сейчас молодежь выезжает из Украины. И 80% выезжают, чтобы где-то работать, физическим трудом заниматься низкооплачиваемым, чтобы остаться (за границей. — ред.), потому что будущего Украина не имеет. В этом проблема Украины сейчас! Почему мы в России этим обеспокоены? Потому что нет Украины, нет России, нет Беларуси! Есть один большой православный "русский мир". Есть православный мир, на который сейчас замахнулись!" - висловилась зрадниця України.

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

"Репліка GLSDB": Експерт розповів, чим особлива авіабомба, яку росіяни скинули на Харків

четвер, 28 березень 2024, 11:25

Вдень 27 березня російська терористична армія вдарила по Харкову авіабомбою з 200-кілограмовою бойовою частиною. За словами військового експерта Сергія Грабського, це новий тип зброї, яку росіяни цинічно тестують на мирних жителях України. Також він на...