Хіти тижня. Невипадкова зустріч: Серед тих, із ким під час блискавичного візиту до Києва бачилась Меркель, була людина, котра може стати несподіванкою на президентських виборах

Німецький канцлер, незважаючи на заяву про звільнення із посади керівника партії "Християнсько-демократичний союз", залишається впливовим політиком.

Олеся Бацман. Фото: скріншот з відео.

У списку нових облич серед кандидатів у президенти України може з'явитися ще одне несподіване для усіх прізвище, розповіла в ефірі програми "Великий вечір" із Максимом Назаровим на телеканалі NewsOne українська журналістка Олеся Бацман, передають Патріоти України.

За її словами, нещодавній візит в Україну канцлера ФРН Ангели Меркель серед інших тем був присвячений також спілкуванню з одним із потенційних учасників президентських перегонів. "Під час візиту 1 листопада в Україну Меркель зокрема говорила про президентські вибори в Україні. Обговорювали тему, хто висуватиме свою кандидатуру, а хто ні. І серед тих, із ким вона зустрічалася, – я не можу говорити про прізвища – був той чоловік, який, імовірно, стане несподіванкою на цих президентських виборах. І в якого, якщо він заявиться, напевно, є великі шанси", – розповіла журналістка.

Вона підкреслила, що німецький канцлер, незважаючи на заяву про звільнення із посади керівника партії "Християнсько-демократичний союз", залишається впливовим політиком. "Незважаючи на те, що вона вже на заході, хоча могла б ще продовжувати, усе-таки її каденція триває, важелі і вплив у неї є, і її думка теж буде в якійсь мірі грати роль", – зазначила Бацман.

Журналістка додала, що за її даними, актор Володимир Зеленський буде балотуватися, а музикант Святослав Вакарчук – навряд чи, хоча за непрямими ознаками так могло здатися. "Він поїхав учитися в Америку на політичному факультеті, який випускає міністрів, державних діячів та президентів, заявив про свою якусь громадську позицію, періодично робить політичні заяви, не підтверджуючи своєї участі", – перелічила вона.

Бацман нагадала, що Зеленський не демонструє свого ставлення до участі в передвиборчій кампанії. "Він жодного разу не сказав, що він хоче, планує або може. Якщо все вийде так, як там заплановано, то це, напевно, буде найгеніальніша президентська передвиборча піар-кампанія в Україні. Тому що це ідея зробити кампанію з фільму, який ти спочатку змусив полюбити весь народ, підсадив на цей фільм, і у свідомості більшості глядачів "1+1" Зеленський – це вже президент, який діє так, як його кіношний персонаж", – додала журналістка.

Джерело: Гордон

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...