Хіти тижня. Нова "Вільха" для ЗСУ: Запущена у виробництво (відео)

Перший тестовий зразок самохідної пускової установки Вільха чекає ремонту після пусків, що здійснювались під час інтенсивної програми випробувань, а другий буде випущено взагалі без недоліків першого.

Пускова установка "Вільха". Фото: скріншот з відео.

ДП Шепетівський ремонтний завод, що входить до складу ДК Укроборонпром, найближчим часом підготує другий зразок модернізованої самохідної пускової установки українського ракетного комплексу з коригованим боєприпасом Вільха. Про це розповів начальник цеху №1 ДП Шепетівський ремонтний завод Дмитро Мартинюк журналістам телеканалу ZIK під час запису програми "Стежками війни: Ракетний аргумент", повідомляють Патріоти України.

Я думаю, що цей екземпляр буде найближчим часом. Ми готуємось, вже машина підготовлена в нас є. Готовимо її до подальшої модернізації. Вона буде от на днях, ця машина, - повідомив Дмитро Мартинюк.

А от перший тестовий зразок самохідної пускової установки Вільха чекає ремонту після пусків, що здійснювались під час інтенсивної програми випробувань. Несправності машини враховують у Конструкторському бюро й в наступному зразку їх буде усунуто.

Нагадаємо, розробкою нової вітчизняної системи займалися фахівці з КБ Луч, а на Шепетівському ремонтному заводі до випробувань готували саму машину, тобто самохідну пускову установку. Зняли стару апаратуру підготовки пуску та отримали від київського КБ Луч нову - модернізовану.

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...