Хіти тижня. Нові вигадки Лаврова для виправдання анексії Криму, - кореспондент (відео)

Український кореспондент у Росії наглядно показав - як виглядає анексія Криму та Україно-Російські відносини у розрізі поглядів простих людей.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео з каналу кореспондента Романа Цимбалюка у мережі You Tube.

Ці цифри дуже наглядно показують, як виглядають Україно-Російські відносини на 4-й рік війни, так би мовити, у розрізі поглядів простих людей... Як не дивно, українці краще відносяться до Російської Федерації, ніж росіяни до України, - зазначає кореспондент.

Виявляється ... тільки 4% хотіли б жити з росіянами у одній країні, - говорить пан Роман.

Скріншот з відео

Скріншот з відео

"Подвійність російської свідомості проявляється в побутовому спілкуванні" ,- говорить пан Роман і підтверджує свої слова прикладом:
На цьому тижні у мене був дуже показовий діалог з однією дамою в Держдумі.
Вона зустріла мене, впізнала і почала питати:
"Роман, чому ви так ненавидите Росію, не любите нашу країну?"
Я відповів, що я іноземець і не зобов'язаний цього робити. У мене є своя держава, паспорт якої у мене в кишені.
Ця жінка відразу ж помітила, що що б не відбувалося зараз - в майбутньому Україна і Росія будуть обов'язково жити разом.
Я відповів їй, що після злочинів Росії в Криму і на Донбасі - то навряд чи.
Після цього мені почали дорікати, що Крим був приєднаний до України в 56-му році незаконно, а Донбас був приєднаний до України незаконно в 22-му році ...
І тут виникає питання: якщо ви хочете жити разом, то до чого ось ці ось розмовина тему що кому було приєднано? Ви ж транслюєте думку про один народ і один простір і, до речі, в Росії тільки 11% хотіли б жити з нами в одній державі. Це не може не радувати і зрозуміло що в майбутньому нічого хорошого у відносинах України іРосії не чекає і винні в цьому самі громадяни Росії.

Особисто мене мене ще зацікавили цифри про те, що виявляється росіяни не хочуть щоб їх країна витрачала гроші на так звані квазідержавні утворення на сході України. За підтримку ось цих бандитських республік виступили лише 41% росіян і це при тому що про "героїв новоросії" та "русскую весну" розповідали протягом останніх років, - зазначає кореспондент.

Каша в головах російських обивателів щодо України; "Російська весна" на практиці - свавілля, корупція, бідність і повна байдужість до росіян на окупованому Донбасі; нові вигадки Лаврова для виправдання анексії Криму, і чому миротворці заважають російським загарбникам - про все це у відеодослідженні українського кореспондента у Росії Романа Цимбалюка.



Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...