Хіти тижня. Ну все, почалось: У Москві істерика через введення Україною "біометрики" на кордоні

Це ж скільки "туристів Путіна" залишаться без відпусток, певно задаються питанням у Москві та Ростові.

Франц Клінцевич. Фото: РИА Новости.

Росія вживатиме заходів у відповідь на введення біометричного контролю іноземців на кордоні України. Про це заявив перший заступник голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клінцевич коментуючи те, що 10 липня для громадян інших держав, які перетинають державний кордон України, буде запроваджено процедури збору біометричних даних, пише "РИА Новости". Новину передають Патріоти України.

Як відомо, режим біометричного контролю іноземців на кордоні України має запрацювати не пізніше 1 січня 2018 року і торкнеться в першу чергу росіян. "Введення системи попередньої електронної реєстрації для громадян Росії, які в'їжджають на Україну, або так званого біометричного контролю – це, по суті справи, встановлення візового режиму між нашими країнами, і його "упаковка" принципового значення не має", – заявив він.

Клінцевич наголосив, що введення біометричного контролю торкнеться українців, які наразі працюють в Росії. "Про це дуже непросто говорити, але вони певною мірою можуть торкнутися чотирьох мільйонів українців, які працюють в Росії", – додав він.

За його словами, "когось із них" доведеться ввічливо попросити покинути РФ, "пояснивши при цьому, що своїм передчасним поверненням на батьківщину вони зобов'язані виключно нинішньому київському режиму і особисто (президенту) Петру Порошенку".

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...