Хіти тижня. "О чем молчит Кремль", - російські журналісти (відео)

Те, чого Кремль ніколи не визнає: російські журналісти відкривають російським глядачам маловідомі факти про національно-визвольну боротьбу в Україні.

Скріншот з відео

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео Om TV на You Tube.

Автори відео розкривають дуже незручні для Кремля факти про українських патріотів.

У 14-хвилинному відеоролику йдеться про Степана Бендеру, про те, як Радянська влада приховувала його роль у національно-визвольній боротьбі українців .

"Степан Бандера виходець з віруючої родини, він не був військовим і не брав участь у військових операціях проти українців на відміну від Сталіна, який вбивав людей мільйонами в тому числі росіян", - розповідають автори відео.

У коротенькому фільмі використані фото та кадри хроніки тих часів.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...