Хіти тижня. Окупанти потрапили в пастку: Українські військові майже оточили Горлівку

Основні маршрути забезпечення окупантів в цьому районі потрапляють під вогневий контроль ЗСУ.

Окупована Горлівка. Фото: соцмережі.

Сили операції Об'єднаних сил взяли в півкільце окуповану терористами «ДНР» Горлівку. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив український військовий експерт Олексій Арестович, передають Патріоти України.

За його словами, основні маршрути забезпечення окупантів в цьому районі потрапляють під вогневий контроль Збройних сил. Через це бойовикам все складніше доставляти вантажі в населений пункт.
Арестович пише, що бойовики намагаються вийти з оточення, проте українські військові припиняють ці спроби. «Росіяни потрапили в правильну ситуативну пастку і тепер їхні дії продиктовані нашими рішеннями, втрати великі, а ситуація для них істотно погіршується», - пише він. Військовий експерт зазначає, що окупована Горлівка - «ключ до всього фронту», оскільки ділить так звані «ДНР» і «ЛНР» навпіл.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...