Хіти тижня. Окупаційно-терористичні війська на Донбасі націлилися на Маріуполь, - Бородай

Один із засновників «ДНР», російський «політтехнолог» Олександр Бородай заявив, що бойовики ОРДО мають намір захопити Маріуполь.

Олександр Бородай

Так, в одній з соціальних мереж Бородай зазначив, що йому «дуже шкода», що Росія і бойовики не змогли захопити Маріуполь, оскільки керівництво бойовиків дуже розраховувало на те, що місто стане «морським портом ДНР». При цьому він натякнув, що окупанти в майбутньому будуть активно намагатися захопити місто, передають Патріоти України.

Бородай підкреслив: «Щиро сподіваюся, що над Маріуполем ще буде розвиватися прапор республіки». Крім того, він зазначив, що однією з його головних помилок в ході російської спецоперації в Донбасі стало впровадження в процес Ігоря Гіркіна-Стрєлкова. Бородай заявив: «Навколо товариша Стрєлкова збираються певні люди. Ось він героїчно не помер в Слов'янську, а потім відважно здавав у нас місто за містом тому, що нібито "зламався". Він намагався, але нічого не розумів в тих функціях, які повинен виконувати».

Також, він підкреслив, що Гіркін не тільки нічого не розуміє в керівництві загальновійськовим боєм, але навіть в теорії цього не вивчав: «Кріпився і ніс себе, як прапор. І навіть про себе саме так говорив. Мовляв, ви мене, будь ласка, не чіпайте, я - прапор, а дайте мені нормального начальника штабу. Одні циркові персонажі були навколо, ну, а Ігор Іванович активно в цьому цирку взяв участь».

Бородай уточнив, що саме Гіркін-Стрєлков «здав» Україні Слов'янськ, Дружковку і інші міста і населені пункти, раніше звільнені українськими військовими під час антитерористичної операції.

Опублікував: Олег Устименко

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...