Хіти тижня. "Они из шумеров?": Російський пропагадист Соловйов "накинувся" на українців (відео)

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов грубо висміяв культуру України, відпустивши в ефірі своєї передачі недоречні жарти про походження українців і про народний танець гопак.

Зокрема, це сталося у програмі "Недільний вечір" телеканалу "Росія 1", передають Патріоти України.

Приводом для ворожих випадів Соловйова стала дискусія з "українським журналістом", а насправді штатним "хлопчиком для биття", є така професія на КремльТБ, В'ячеславом Ковтуном про заборону подвійного громадянства в Україні. Після того, як український гість заявив, що в країні діє дворічний перехідний період для громадян, які є іноземцями, але вирішили отримати громадянство України, пропагандист звинуватив його в непослідовності та порівняв його поведінку з танцем.

"Славо, ну шо ви танцюєте? Це не ваші танці, Славо. Це не бойовий гопак, Славо. Славо, вмієте гопак танцювати? Ну?" - глузливо звернувся він до Ковтуна, намагаючись імітувати український акцент.

Після того, як співрозмовник Соловйова відповів, що вміє танцювати тільки латинські танці, пропагандист перейшов на їдкі жарти про традиції українців та їх походження.

"Який же ви українець після цього, Славо? Так ти шо, Славо, не незалежний, не справжній парубок? Ваше все - бойовий гопак. Вони ж (українці. - Ред.) із шумерів? Шумерський бойовий гопак. Це що за чуже вам танго?" - продовжив потішатися Соловйов.

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...

Паніка наростає: Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"

четвер, 28 березень 2024, 18:45

Активісти партизанського руху "Атеш" установили, що російські окупанти готуються до відбиття атак українських диверсійно-розвідувальних груп у тимчасово окупованому Севастополі. Про це інформує рух спротиву "Атеш".Партизани постійно відслідковують пере...