Хіти тижня. ​"Опоблок" переходить до терору? Нардеп, заступник міністра та відомий журналіст сходяться на спільній версії вбивства депутата-патріота в Сєвєродонецьку

Самарський стояв «кісткою в горлі» колишнім регіоналам, що заправляють в області і перекупили майже всіх депутатів від Тимошенка та Ляшка та інших патріотичних сил

Убитий депутат Сєверодонецької міськради від БПП Сергій Самарський розкрив масу корупційних схем місцевих регіоналів. Про це заявив позафракційний народний депутат Сергій Шахов в коментарі InfoResist, зазначають Патріоти України.

«Я считаю, что это политический заказ против Сергея Самарского, который полностью боролся против регионалов всю свою сознательную жизнь и не давал им присосаться к кормушке. В последнее время он раскрыл массу коррупционных схем после захвата власти «Оппозиционным блоком» — в течение двух лет воровства около семидесяти миллионов гривен практически. Он раскрыл схемы грабежа «Азота» и не боялся называть ни фамилии, ни имена», — заявив парламентарій.

За словами політика, загиблий Самарський був патріотом України і відкритою людиною. Крім того, Шахов впевнений, що за вбивством місцевого депутата стоїть керівництво «Оппоблока» міста.

«За этим стоит «Оппозиционный блок» Северодонецка Игорь Бутков. В этом были заинтересованы полностью все высокопоставленные лица», — зазначив народний депутат.

Шахов додав, що у Самарського не було охорони, незважаючи на багаторазові загрози життю.

«Не было охраны. А угрозы были не только ему. На меня было нападение. Были угрозы многим депутатам из «Нашего края». Ему лично были угрозы. Были слежки за многими депутатами в период этого времени. Но он человек простой, поэтому ему не за что было нанимать охрану. Он обращался, конечно, везде по поводу этого», — додав Шахов.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука вважає, що є дві основні версії вбивства глави фракції БПП Сєвєродонецької міської ради Сергія Самарського. Він упевнений, що найбільш ймовірні версії вбивства - це політична чи бізнесова діяльність Самарського.

«В Северодонецке уже около двух лет продолжается противостояние между мэром и городским советом. Председатель фракции ОпоБлоку в Горсовет за одну ночь после выборов нашел взаимопонимание с депутатами из «Батькивщины» и «Радикальными» «патриотами» и создал свое царство в городе. Вокруг этого продолжаются многочисленные судебные иски до сих пор», — - пише він.

Також, за словами Туки, безліч підприємців в Луганській області скаржиться на тиск з боку обласної влади. Через це у Сєвєродонецьку підприємці навіть блокували вулицю.

У свою чергу журналіст Денис Казанський вважає, що за вбивством депутата стоїть місцевий «Оппоблок».

«Но уже сейчас я на 99% уверен, что за этим убийством стоит местный Оппоблок. Самарский попортил им много крови и был костью в горле, как в политике, так и в их бизнесе», — пише він в Facebook.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...