Хіти тижня. Ось де воно спливло: Сурков збирається поміняти Плотницького на сумнозвісного Василя Волгу

Союз лівих сил Волги навесні 2016 року мав намір узяти участь у виборах на підконтрольних бойовикам територіях Донбасу.

Василь Волга. Фото: Вікіпедія.

Влада РФ може призначити ватажком угруповання "ДНР" екс-депутата від Партії регіонів Олександра Бобкова, а ватажком "ЛНР" – лідера Союзу лівих сил Василя Волгу. Про це з посиланням на власні джерела повідомляють "Новости Донбасса", передають Патріоти України.

За наявною інформацією, 20 днів тому до Донецька приїжджав помічник президента Росії Владислав Сурков. Він рекомендував бойовикам "готуватися до реінтеграції". Видання зазначає, що Бобкова вважають комунікатором "між колишніми донецькими елітами, лідерами воєнізованих формувань "ДНР" і Кремлем".
Союз лівих сил Волги навесні 2016 року мав намір узяти участь у виборах на підконтрольних бойовикам територіях Донбасу. Про можливі "кардинальні кадрові перестановки" серед бойовиків "ДНР" повідомив 12 вересня координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат від "Народного фронту" Дмитро Тимчук. За наявними даними, на тимчасово непідконтрольній Україні частині Донецької області поширюються чутки про зміну "керівництва ДНР" у жовтні поточного року.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...