Хіти тижня. "Ось вона, бандерівська зараза, де засіла. У Новому Уренгої!": РосЗМІ знайшли винного у скандальному виступі школяра в Бундестазі (фото)

Тим часом, у Кремлі на скандальне висловлювання хлопця відреагували відносно спокійно.

Фото: "Радіо Свобода".Російські пропагандистські ЗМІ викрили педагога школяра, який, виступаючи в Бундестазі, заявив про "невинно загиблих солдатів Вермахту", у зв'язках із українськими патріотами. Про це написала російський журналіст Олена Риковцева на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Телевізор ("Вести") оприлюднив про нього страшну правду. Брат цього історика воював у Донбасі на стороні Києва! І у нього в друзях - люди, у яких на аватарках тризуби! Ось воно, звідки. Ось вона, бандерівська зараза, де засіла. У Новому Уренгої! Вони тепер будуть цього вчителя з Ямало-Ненецького округу виколупувати. Вони туди зашлють нових, правильних вчителів! Якщо знайдуть", - із сарказмом зазначає вона.

Що стосується хлопчика, то, на думку Риковцевої, після повернення в Росію його життю і психіці загрожуватиме реальна небезпека. На підтвердження своїх слів журналіст процитувала слова політолога Ольги Зінов'євої, яка в телеефірі назвала юнака "готовим матеріалом для Гітлерюгенда" і висловилася про "розведенні російського ІДІЛ".

Тим часом, у Кремлі на скандальне висловлювання хлопця відреагували відносно спокійно.

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков зазначив, що "екзальтоване цькування" хлопчика абсолютно незрозуміле. За його словами, очевидно, що підліток не мав на увазі нічого поганого, і він дуже хвилювався. Такі почуття випробовував би будь-який школяр, виступаючи в Бундестазі.

"Звинувачувати його в якомусь злому намірі, тим більше пропаганді нацизму, у всіх смертних гріхах, вважаю неправильним", - наголосив Пєсков.

Він додав, що згоден із думкою помічника президента Андрія Фурсенко, який закликав терпиміше ставитися до молоді.

"Дійсно, треба зосередитися на питаннях освіти, а не займатися вправами в плані людиноненависництва", - заявив представник Кремля.


"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...