Хіти тижня. ​Отже, не маячня влади: Масові протести в Україні можуть скінчитись трагічно. У Києві десятки тисяч кадрових російських диверсантів - Тимошенко про секретні дані СБУ

Лідерка «Батьківщини» визнала аргументи надані спецслужбами, як дуже важливі та небезпечні, і закликала міняти владу на виборах, котрі, навіть якщо не стануться позачергово, вже не так далеко.

Юлія Тимошенко в ефірі мураєвського телеканалу NewsOne заявила, що в Києві "знаходяться десятки тисяч неукраїнського громадян, які в своїй країні ходять в погонах", повідомляють Патріоти України. При цьому послалась на "закриті дані" Служби безпеки України".

"І як тільки якась хвиля революції підніметься, причому абсолютно законно, справедливо, із справедливими вимогами, цим може скористатися країна-окупант, і це може завершитися для України трагічно", - підкреслила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" нагадала, що у людей "величезна кількість зброї на руках".

"Тому нам потрібно набратися, на жаль, терпіння, і нам потрібно готуватися до термінових президентських і парламентських виборів. А зараз тільки чесні вибори, не сфальсифіковані вибори, не підкуплені вибори, не вибори "по-порошенківськи" можуть дати серйозне перезавантаження влади в країні і дати новий шлях розвитку держави", - підсумувала Тимошенко.

Нагадаємо, вибори президента України і вибори до Верховної Ради України мають відбутися менше ніж за два роки. Було б тільки за кого голосувати, а не тасувати колоди зі старих добре відомих обличь.

Не був пристебнутим, а машина поїхала на заборонений сигнал світлофора: В Ізраїлі міністр нацбезпеки потрапив у ДТП

субота, 27 квітень 2024, 18:44

Увечері 26 квітня в місті Рамла в Ізраїлі в ДТП потрапив автомобіль, у якому їхав міністр національної безпеки Ізраїлю Ітамар Бен-Гвір. Про це повідомило видання Ynet, передають Патріоти України. Бен-Гвір потрапив в аварію після того, як їхав із місця ...

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...