Хіти тижня. "Овца, неудачный продюсер": В ефірі ток-шоу Червоненко влаштував перепалку з Рибчинським (відео)

Натомість Рибчинський дорікав Червоненку в тому, що той був "ніяким" міністром, а ще так і не вивчив українську мову, хоча тривалий час жив у Львові.

Євген Червоненко. Фото:скрін відео

Колишній міністр транспорту України Євген Червоненко влаштував словесну перепалку з позафракційним народним депутатом Євгеном Рибчинським в прямому ефірі ток-шоу "Український формат" на телеканалі NewsOne. Відео їх конфлікту опубліковано у відкритому доступі на YouTube, зазначають Патріоти України.

Екс-глава міністерства обізвав народного обранця "вівцею" і "невдалим продюсером".

Рибчинський дорікав Червоненку в тому, що той був "ніяким" міністром, так і не вивчив українську мову, хоча тривалий час жив у Львові. Крім "україноненависника" і "українофоба", депутат назвав опонента злодієм.

"Людина, який руйнувала країну і крала з міністерства внутрішніх справ, вчить людей, які намагаються створити нову українську країну", - заявив Рибчинський.

Червоненко розповів, що побудував заводи. Він заявив, що батько Рибчинського був великим, а той "нульовий" і "порожній барабан".

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...