Хіти тижня. Пакети АТБ та штани, заправлені в чоботи: На саміті у Давосі політики відзначилися невибагливим одягом (фото)

На міжнародному економічному форумі в Давосі політики віддали перевагу зручності, а не консервативному стилю.

Фото: Politeka.На міжнародному економічному форумі в Давосі політики віддали перевагу зручності, а не консервативному стилю, передають Патріоти України.

Так, на фото бачимо штани, заправлені в чоботи, дорогий і стильний костюм у поєднанні з максимально утилітарним взуттям, вовняні шкарпетки навипуск, антиковзні накладки на взуття, але до заправлених у вовняний носок штанів не дійшло.Жінки ж воліли взяти змінне взуття в пакетику, один з них виявився брендовим, належав АТБ. Все досить консервативно, обійшлося без хутряних тапочок, лакованих угг і хутряних шкарпеток з совами.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...