Хіти тижня. "Палець в целофановий кульочок": Турчинов жорстко потролив росіян контролем на українському кордоні

Секретар РНБО підкреслив, що для російських громадян ніякого полегшеного перетину кордону з Україною не буде.

Олександр Турчинов в аеропорту "Київ" на презентації системи фіксації біометричних даних. Фото:прес-служба РНБО

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов пожартував про зняття відбитків пальців у росіян при в'їзді в Україну. Турчинов взяв участь в презентації в аеропорту "Київ" системи фіксації біометричних даних іноземців та осіб без громадянства, передають Патріоти України.

Він підкреслив, що для російських громадян ніякого полегшеного перетину кордону з Україною не буде, і всі, хто підпадає під рішення РНБО "будуть перевірятися тотально".

"У першу чергу ми почали устаткування цими технічними засобами пропускних пунктів на російсько-українському кордоні. Це для нас пріоритет", - сказав Турчинов.

Також він пожартував зі зняття відбитків пальців у росіян при в'їзді в Україну.

"Ніяких винятків для російських громадян не буде. Це принципово ... Коли сканер раптом не буде працювати - тоді палець в целофановий кульочок і туди, де він добре працює ... Це жарт", - сказав політик.

Як відомо, раніше Турчинов повідомив, що вже з 1 січня 2018 року громадяни 71 країни, в тому числі і Росії, зобов'язані будуть здавати відбитки 5 пальців для ідентифікації при в'їзді в Україну та завчасно надсилати повідомлення про цілі перебування.

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...