Хіти тижня. "Переламаю пропаганду Геббельса!": Український журналіст розлютив пропагандистів Кремля в ефірі росТБ (відео)

Протягом декількох хвилин Дмитро Гордон перераховував факти, які доводять причетність Росії до вбивств на Майдані та до заздалегідь спланованого вторгнення в Україну.

Промова Гордона росіянам не сподобалася. Ілюстрація: скріншот з відео.

Український журналіст Дмитро Гордон озвучив в прямому ефірі російського телебачення правду про події на Майдані і початок окупації Криму. Цим він вивів із себе кремлівських пропагандистів. Промову, підкріплену безліччю фактів, він озвучив в ефірі програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Я погоджуюся завжди виходити на канал "Росія 1", саме у вашу програму, щоб переламати пропаганду Геббельса і донести до мільйонів необдурених людей правду", — звернувся він до рупорів Кремля.

Почувши такі слова, пропагандисти почали нервово сміятися і намагатися жартувати з Гордона. Однак він попросив їх, не перебиваючи, вислухати сенсаційну інформацію. Протягом декількох хвилин журналіст перераховував факти, які доводять причетність Росії до вбивств на Майдані та до заздалегідь спланованого вторгнення в Україну.

Зокрема, він нагадав про те, що за часів екс-президента-втікача Віктора Януковича СБУ і Міноборони в Україні очолювали громадяни Росії. Крім того, під час Революції Гідності в Київ прибуло безліч російської агентури. У їх числі були співробітники ФСБ і ГРУ.

Що стосується Криму, то Гордон підкреслив, що росіяни самі проговорилися про те, що його захоплення почалося ще за президента Януковича — 20 лютого, в день кривавих розстрілів Небесної Сотні. Саме ця дата вибита на медалях, які вручили загарбникам за окупацію українського півострова. Більш того, випуск "нагород" країна-агресор почала ще в січні 2014 року.

"Кремль почав анексію Криму ще за легітимного Януковича, який був у Києві. Таким чином, вбивства на Майдані були організовані російськими спецслужбами, щоб запустити сценарій так званої громадянської війни в Україні та анексувати Крим, а якщо пощастить, то й частину України", — підсумував Гордон.

Після цього пропагандисти різко перервали його пряме включення і спробували відволікти увагу від озвучених журналістом фактів їдкими глузуванням на його адресу.

Джерело: Обозреватель

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...