Хіти тижня. Перерізана важлива магістраль Горлівка-Донецьк: ЗСУ взяли під повний контроль стратегічне містечко на підступах до Донецька - Притула

Героїчна 95-ї бригада "рулить". Все в рамках мінських угод.

Українські війська взяли під контроль селище Верхньоторецьке (Ясинуватський район Донецької області). Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив український шоумен і телеведучий Сергій Притула, зазначають Патріоти України. За його словами, про це йому стало відомо «від друзів з 95-ї бригади».

"На фоні різного негативу навколо, так тішуся таким повідомленням з фронту, як тому, яке отримав сьогодні від друзів з 95-ї бригади.

Наші (єєєєєстєствєєєєнно, що в рамках мінських угод) трохи нам'яли сєпарсько-рассєйські боки і повністю взяли під контроль Верхньоторецьке. Місто повністю під нашим контролем. Ніяких сірих зон. Пов-ніс-тю!!!", - написав артист та волонтер.

Таким чином продовжується процес охвату горлівського угруповання окупантів. Ворогу просто не вистачає живої сили для ефективної оборони, тому він змушений постійно атакувати, щоб збити "мирний наступ" українських підрозділів у рамках Мінська.

На карті добре видно, що захоплення Верхньоторецького унеможливлює оптимальне сполучення між Донецьком та Горлівкою. А в умовах швидкоплинних дій на різних ділянках фронту оперативність маневру стає одним з вирішальних факторів успіху сторін. Окупантам доводиться надсилати війська, техніку та припаси по колу через Єнакієве.

Нагадаємо також, що саме під Верхьоторецьким у десантно-штурмовому підрозділі служить відомий "хунтокаратель" з позивним Танк, котрий 30 листопада відсвяткував неабиякий день. Можливо побратими таким наступальним чином зробили подарунок і йому, і собі.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...