Хіти тижня. Під марш "Прощання слов’янки": Російські дипломати покинули Лондон зі сльозами на очах (фото)

Столицю Великобританії залишили близько 80 людей.

Російські дипломати залишили Лондон. Фото: ЗМІ

Від’їзд російських дипломатів 20 березня з території диппредставництва у Великобританії пройшов під марш "Прощання слов’янки", повідомляють Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Мікроавтобуси зі співробітниками посольства і членами їх сімей попрямували до одного із аеропортів Лондона.

Особисті речі дипломатів довго вантажили в автобуси. Враховуючи всіх членів сімей дипломатів, які залишили туманний альбіон, всього Британію покинули близько 80 людей. Серед них багато дітей.

Провести колег вийшли всі співробітники посольства. Посол РФ в Лондоні Олександр Яковенко планував особисто попрощатися з від’їжджаючими дипломатами в аеропорту.

Британських журналістів не пустили на вулицю, де розташоване посольство РФ.

Опублікував: Інна Мартинчук

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...