Хіти тижня. Підбирається все ближе: Військовий літак Путіна пролетів над Білим домом

Літак пролетів на висоті понад 1,1 тисячі метрів, побувавши також над штаб-квартирою ЦРУ і авіабазою Ендрюс, де базується літак американського президента.

Фото: mirsamoletov.info

Російський літак Ту-154 здійснив вчора, 9 серпня, політ над Пентагоном, Білим домом, Капітолієм та іншими урядовими установами США, включаючи бункер під Вашингтоном. Про це повідомляє CNN, передають Патріоти України.

Політ було узгоджено з США і здійснено в рамках Угодищодо відкритого неба. На борту перебували представники ВПС США.

Джерела телеканалу повідомили, що літак пролетів на висоті понад 1,1 тисячі метрів, побувавши також над штаб-квартирою ЦРУ і авіабазою Ендрюс, де базується літак американського президента.

Також російському Ту-154 було дозволено увійти в надсекретну зону повітряного простору у районі Білого дому, а також пролетіти над штатом Нью-Джерсі і резиденцією президента США Дональда Трампа.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....