Хіти тижня. Після переговорів Путіна з Меркель у Берліні голова МЗС Німеччини оголосив, коли з Росії почнуть знімати санкції

Переговори про зняття санкцій, які раніше Захід ввів проти Росії, можуть початися відразу після реалізації мінських домовленостей щодо врегулювання ситуації на сході України.

Така заява пролунала від міністра закордонних справ Німеччини Хайко Маасу, передають Патріоти України з посиланням на німецькі ЗМІ.

Він підкреслив, що головна мета Німеччини в питанні зняття санкцій має на увазі стабілізацію ситуації в Україні. «Ми хочемо надати нову динаміку мінським процесам. Але я відчуваю дуже обережний оптимізм в тому, що стосується миротворчих сил ООН на Донбасі», - підкреслив глава МЗС Німеччини.
Нагадаємо, що раніше німецькі бізнесмени закликали уряд зняти санкції з Росії. Вони заявили, що через санкції німецький бізнес втратив уже мільярди євро за останні 4 роки.
Раніше відомий політолог Андрій Сидоров заявив про те, що найближчим часом Європа ні за яких обставин не захоче знімати санкції з Росії. За його словами, нинішня Європа не є самостійним суб'єктом і повністю залежить від Сполучених Штатів. «Якщо санкції будуть зняті, то лише частково. Лінія Росії незмінна: ми санкції не вводили - їх ввели проти нас. Якщо їм хочеться, нехай скасовують», - підкреслив Сидоров.
Опублікував: Олег Устименко

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...