Хіти тижня. "По понятиям": "Беня "зливає" Порошенка британцям", - Гриценко

Екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко заявив, що український олігарх Ігор Коломойський передав Лондонському суду таємні "понятійні" угоди з представниками влади України про розподіл сфер впливу.

Цю інформацію він озвучив в ефірі програми "Hard із Влащенком" на телеканалі ZIK, передають Патріоти України.

"Я отримував таку інформацію про те, що Коломойський передав офіційно в Лондонський суд те, що вони своєю "фенею", бандитською мовою називають понятійним угодами. І ті, які були підписані, коли його знімали з губернатора, і ті, які були підписані, коли забирали "Приват", і інші угоди - з приводу "Укрнафті" і так далі", - зазначив він.

За словами Гриценка ці документи не подібні за своїм характером до плівок Онищенка або різних компрометуючих відео про переговори Коломойського з різними представниками влади, які часто поширюються в інтернеті. "Те, що передається в суд, це зовсім інша історія", - наголосив він.

Гриценко також додав, що зазначені "понятійні" угоди були підписані ще в 2014 році і в них також брав участь інший відомий олігарх Дмитро Фірташ. "Фірташ сам документ суду не здав. Влада відмовлялася, що немає ніяких угод, але потім Фірташа притиснули і питання вирішувалося про екстрадицію, не екстрадиції. Він публічно в суді сказав, що були такі домовленості і розкрив їхній зміст. Він не показував папери. У них своя етика, вони поки працюють із владою, десь мовчать. Когось вже дістало", - підсумував він.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: