Хіти тижня. По вуха у брехні: Кремлівські пропагандисти під час ток-шоу взяли інтерв'ю у загиблої під час теракту в Керчі студентки

​У прес-службі телеканалу "Россия 1" пообіцяли "з'ясувати подробиці питання".

17 жовтня під час спецефіру програми "60 хвилин" телеканалу "Россия 1" ведучі поговорили з очевидцем нападу на керченський коледж, студенткою другого курсу Аліною Керовою. Пізніше з'ясувалося, що насправді студентка з таким ім'ям загинула, передають Патріоти України.

Дівчина, яку ведуча Ольга Скабєєва представила як Аліну Керову, розповіла про події в коледжі. При цьому в списку загиблих в результаті нападу є студентка Керова Аліна Сергіївна 2002 року народження.

Одногрупниця загиблої Вікторія Жукова розповіла, що на записі "60 хвилин" не голос Аліни Керової. "От суки. Аліна загинула. Звичайно, це не вона і голос не її. Немає у нас в коледжі нікого більше з таким прізвищем, а тим більше на другому курсі. Голос Аліни я б впізнала по-любому", - сказала Жукова.

Телеканалу "Дождь" вдалося зв'язатися з Ольгою Скабєєвою і запитати, яким чином в ефірі програми опинилася дівчина, яка загинула в коледжі. "Ну давайте ми вам надамо телефон, а ви зв'яжіться з нею і поговоріть. І з усіма, хто причетний до цього прямого включення. Якщо ви не проти. (...) Ви хочете розібратися, тому давайте зараз так вчинимо. Ви не будете робити зараз своїх емоційних, поспішних висновків", - сказала Скабєєва.

Потім вона порадила звернутися в прес-службу телеканалу. "Ми б із задоволенням розібралися. Ви б тільки спокійніше, будь ласка. І ось в рамках тієї пропозиції, яку я вам щойно зробила, давайте, звичайно ж діяти, добре? Ви якось дуже імпульсивно налаштовані і постійно дискутуєте зі мною, хоча, в цілому, незрозуміло на яку тему", - підсумувала ведуча.

У прес-службі "России 1" сказали, що "спробують прояснити це питання" і пообіцяли зв'язатися, "коли розберуться в ситуації".

Джерело: Дождь

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...