Хіти тижня. "Починають поводитися неадекватно": "Росія опинилася на межі нового конфлікту", - Боровий

Можливе подальше посилення економічних санкцій проти Росії викликало в оточенні Путіна паніку, а сам президент РФ загнаний у кут.

Костянтин Боровой

Таку думку висловив російський опозиціонер Костянтин Боровой, передають Патріоти України.

Він назвав ультиматумом те, що сталося з останніми санкціями щодо РФ і загрозою їх посилення. "Розмовляти з кадебешниками мовою ультиматумів - дуже небезпечно. У них очі наливаються кров'ю, і вони починають вести себе неадекватно. З іншого боку, на жаль, Путін не в змозі почути ніякого іншої розмови", - зазначив опозиціонер.

"Тобто щура загнано в кут. А в щура, якого ніхто не любить, стається серцевий напад - така захисна реакція у цих тварин, пояснює їх суїцид. Щур уже в кутку, він переляканий і це може скоро закінчитися", - підкреслив він.

За його словами, така "шокова терапія" нагадала оточенню російського лідера про наслідки тиску Заходу і спровокувала конфлікт між "хворими в палаті та їх буйним ватажком".

"Їм доведеться вибирати: або грати з Путіним у те, що він Наполеон у цій палаті, або зробити те, що роблять у палаті з хворим, який стає небезпечним для навколишніх", - вважає Боровий.

"У цій ситуації у всіх цих Медведєвих стоїть страх уже не перед Путіним, а страх за всю палату, яку можуть покарати за погану поведінку. Це очевидний страх. Реакція того ж Медведєва говорить про те, що там божевільна паніка. Сидить Путін зі скляними очима, не знає, що робити й розуміє, що нічого не може зробити", - додав він.

Опублікував: Олег Устименко

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...

Чи буде велика війна: Журналісти Bloomberg описали чотири сценарії відповіді Ізраїлю за атаки Ірану

четвер, 18 квітень 2024, 7:48

Ізраїль обіцяє помститися Ірану за атаку безпілотників і ракет у вихідні. Поки США та Європа закликають до стриманості, Ізраїль зважує свій вибір. Варіанти відповіді Ізраїлю на недавню атаку Ірану варіюються від ударів по ядерних об'єктах до кібератак....