Хіти тижня. Подробиці новорічного корпоративу БПП (фото, відео)

Першим на новорічному корпоративі депутатів від БПП виступив президент України Петро Порошенко.

Уточнюється, що під час його перебування в партійному офісі охорону забезпечувало УДО, тому журналістам потрапити всередину не вдалося, - передають Патріоти України з посиланням на Лівий берег.

"І все, як завжди: сказав, як ми добре попрацювали в цьому році. І які рішучі реформи ми робимо. Ну і Гройсмана підколов. Каже, "Спасибі Володимиру Борисовичу за те, що він нарешті прийшов до нас, а не на з'їзд "Народного фронту", - розповів один з нардепів.

Крім Порошенка, на корпоративі БПП виступили прем'єр Володимир Гройсман, генпрокурор Юрій Луценко, мер Віталій Кличко, віце-прем'єр Геннадій Зубко. Вони розповідали про успіхи, зокрема, Кличко похвалився профіцитом столичного бюджету.

За даними видання, 21 грудня також проходив корпоратив "Народного фронту", куди запрошували і Гройсмана. Однак, як заявив соратникам Арсеній Яценюк, прем'єр "не наважився прийти".

"Я не слухав, що там хто розповідав. Я прийшов туди поїсти. Мене обурило, що гарячі страви подали так пізно. Так їх і не спробував, тому що коли їх вже подали, я нажерся ковбаси. А торта взагалі не було!" - розповів один з депутатів у фіналі корпоративу.

"Дуже нудне свято, єдине, що сподобалося - це кавер-група", - додав його колега.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...