Хіти тижня. Поглумилися над недонаддержавністю: У Путіна нові санкції США назвали "самыми циничными из всех"

Косачев зазначає, що Трамп оголосив нові санкції щодо Росії за "нібито" порушення договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (РСМД).

Фото: РИА Новости.Глава міжнародного комітету Ради Федерації Констатин Косачев назвав оголошені президентом США Дональдом Трампом санкції проти Росії за нібито порушення договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності «найбільш цинічними з усіх» санкцій США, передають Патріоти України з посиланням на РІА «Новини».

«Объявленные Трампом новые санкции в отношении России за якобы нарушение договора о ликвидации ракет средней и меньшей дальности (РСМД) являются, возможно, самыми циничными из всех, которые вводились США. Ибо здесь главный нарушитель атакует того, кто его уличил в нарушении», — сказав він.

Косачев підкреслив, що росйська сторона зацікавлена у залишенні договору в силі.

«И поэтому циничная игра Вашингтона в «чужого виноватого» с явной целью добить и этот важнейший договор в сфере контроля над вооружениями (как они уже поступили с договорами по ПРО и по обычным вооружениям (ДОВСЕ), конечно же, нами отслеживается и не останется без ответа», — відмітив він.

За його словами, на відміну від США, для Росії і всіх європейських держав цей договір являє стратегічну важливість.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...