Хіти тижня. "Показав, що він - рідкісний придурок": Нардеп прокоментував останню витівку Путіна

Президент РФ завжди робить гучні імперські заяви, коли його рейтинг починає просідати.

Олександр Бригинець. Фото: соцмережі.

Підписання президентом Росії Володимиром Путіним указу про присвоєння почесних українських найменувань цілій низці частин російської армії є спробою російського лідера підняти свій рейтинг в умовах політичної і економічної кризи, передають Патріоти України.

"Я пам'ятаю, Росія брала участь в Першій світовій війні, і не брала участі в Другій світовій війні, тому що під час Другої світової війни Росії не існувало, а був Радянський Союз. Доцільніше було б Путіну давати назви підрозділам присвячені подіям Першої світової війни, в якій у Росії були одні негаразди", – сказав у коментарі народний депутат від фракції БПП Олександр Бригинець.

Однак, як пояснює нардеп, Росія століттями намагається приписати собі те, що з нею не пов'язано, в тому числі і якісь бойові перемоги, які робив Радянський Союз, або культурні перемоги України свого часу, або історію нашої землі.

"Це перейменування – це частина наступальної військової чи політичної стратегії Путіна, але вона носить виключно внутрішній характер, і це було зроблено в той момент, коли було оголошено про підвищення пенсійного віку у Росії. І Путін завжди так робить, коли його рейтинг починає просідати, він використовує отакі штуки", – пояснює Бригинець.

Народний обранець нагадав, як Путін підіймав собі рейтинги за допомогою терактів, анексії Криму та розв'язанні війни на Донбасі. "І, безумовно, що після проголошення підвищення пенсійного віку, і коли відбувся обвал рейтингів усієї керівної ланки російської верхівки, то йому треба було придумати якусь дурню, яка б могла підняти патріотичний дух населення", – вважає він.

Однак в цих перейменуваннях Бригинець знайшов позитив для України. "Для нас таке перейменування це позитивний знак, тому що люди, які ще сумнівались, вони повинні ще раз почути, ще раз затвердитися в думці, що Путін - рідкісний придурок", – додав нардеп.

Джерело: Обозреватель

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...