Хіти тижня. "Последний парад наступает": Путін підписав закон про призов до війська інвалідів та хворих

Президент Росії Володимир Путін підписав закон, який дозволяє призивати в армію обмежено придатних до військової служби за станом здоров'я чоловіків, якщо після повторного медогляду їх визнають придатними.

Обмежено придатними можуть бути визнані не тільки люди з хронічними захворюваннями, але в окремих випадках і люди з інвалідністю, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Експерти вважають, що в Росії імовірно готуються до фактично «військової економіки» в 2018-2019 роках, і посилення законів і правил триватиме. Особливо це станеться, пише CNBC після виборів Путіна на новий термін і посилення західних санкцій, коли за словами аналітиків, Кремлю вже втрачати буде практично нічого.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...