Хіти тижня. "Потвора - це ти!": Мосійчук накинувся на Саакашвілі у прямому ефірі (відео)

Скріншот

Депутат "Радикальної партії" Ігор Мосійчук у розпалі суперечки в прямому ефірі накинувся на лідера партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі. Конфлікт стався під час програми "Український формат" на NewsOne, повідомляють Патріоти України.

Диспутуючи, Мосійчук раптом запитав у Саакашвілі: він за Бандеру чи проти. На що Саакашвілі відповів, що він "за Україну".

"Якби Бандера був живий, він у першу чергу знищував би корупціонерів", – сказав Саакашвілі.

Однак Мосійчук звинуватив третього президента Грузії в корупції і підбіг до нього з милицею.

"Ви з компанією, Саакашвілі, щомісяця отримували по 200 тисяч! Ви, Саакашвілі, з компанією Шеварнадзе. Є платіжки! Його племінник їх оприлюднив. Ви також займалися корупцією в Грузії. Ви також корупціонер і вас за це переслідують", – заявив член "Радикальної партії".

Дістатися до Саакашвілі розлюченому Мосійчуку з милицею в руках завадив ведучий Василь Голованов, який спиною прикрив третього президента Грузії.

Мосійчук заявляв, що Саакашвілі не має права займатися політикою в Україні та повинен повернутися до Грузії.

"Потвора - це ти, їдь геть з України", – кричав депутат.

Він також звинувачував Саакашвілі в убивстві грузин, на що той зіронізував: "і смажених дітей теж їв".

Ганьба та політика: Зеленський відреагував на ідею розділити допомогу США для України та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 15:37

Якщо Сполучені Штати Америки (США) ухвалять законопроєкт про фінансову допомогу, яка не включатиме кошти для України, це буде ганьбою для світу й демократії, передають Патріоти України з посиланням на президента Володимира Зеленського під час інтерв'ю ...

Операція була вдала: Сили оборони знищили РЛС Росії, яка контролювала небо на 700 км вглиб України

вівторок, 16 квітень 2024, 15:25

Українські військові вразили РЛС дальньої дії в Брянській області, яка контролювала небо на 700 км вглиб України. Про це повідомили джерела "РБК-Україна", передають Патріоти України. Сили оборони України знищили модернізований комплекс "Небо-У", який д...