Хіти тижня. Президент України обіцяє найближчим часом провести референдум

Нова армія успішно боронить країну від зазіхань російського агресора, але без подальших реформ та курсу на НАТО все одно не обійтися.

Президент України Петро Порошенко заявив про намір в найближчий час провести в Україні референдум щодо вступу до НАТО та членства в Євросоюзі. Про це він розповів під час виступу до Дня працівників прокуратури, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Зараз ми твердо тримаємо курс на євроатлантичну інтеграцію. І в скорому досяжному майбутньому в Україні точно пройдуть референдуми і щодо вступу до НАТО, і я впевнений, що народ України підтримає мою ініціативу щодо членства в Євросоюзі", - сказав президент.

"Я впевнений, що результати голосування будуть таким ж позитивними, як уже вписані в історію результати щодо референдуму про незалежність України", - додав він.

Порошенко зазначив, що зараз є всі підстави вважати, що найгірше позаду - в Україні подалана економічна криза, знята "гострота болючих питань", а нова армія успішно боронить країну від зазіхань російського агресора.

Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко має намір провести в країні референдум, на який буде винесено питання про вступ в НАТО. Український лідер вважає, що країна знаходиться на правильному шляху для виконання всіх умов, необхідних для вступу в ЄС.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...