Хіти тижня. Президента РФ запідозрили в переході до "абхазького сценарію" на Донбасі

На думку журналіста, росіяни можуть задіяти так званий "абхазький сценарій" і ввести своїх так званих миротворців, не чекаючи вирішення питання в порядку, передбаченому міжнародним законодавством.

блогер і публіцист Сергій Іванов

Про це заявив блогер і публіцист Сергій Іванов в інтерв'ю "Крим. Реалії", передають Патріоти України.

"Або може розігруватися так звана миротворча карта. Росіяни можуть задіяти так званий абхазький сценарій і ввести своїх так званих миротворців, не чекаючи вирішення питання в порядку, передбаченому міжнародним законодавством", - пояснив він.

За його словами, помилковою є думка про те, що Росія нібито послабила віжки.

"Не думаю, що це взагалі можливо. Зараз відбувається сценарій, метою якого є або поглинання Луганська Донбасом ... Така ситуація триває вже роками", - запевнив Іванов.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...