Хіти тижня. Прямо біля нашого берега: ФСБ захопила українське судно в Азовському морі

Москва вдається вже до відвертого піратства, намагаючись закрити українські кораблі в портах

Представители ФСБ задержали украинское судно в Азовском море

Берегова охорона російської Федеральної служби безпеки в ніч на 1 вересня, недалеко від Бердянська по дорозі до Маріуполя затримала український балкер Amadore, зазначають Патріоти України. Про це повідомив експерт з питань Криму Андрій Клименко. При цьому він зазначив, що о 10:00 суботи судно ще стояло і додав, що, як правило, такі затримання тривають близько трьох годин. По дорозі до Азовського моря судно чекало дозволу в Керченській протоці на протяг 119 годин.

Що стосується власника судна Amadore, то їм є компанія з Одеси. Це вже 99 затримання (безпосередньо в морі, не беручи до уваги перевірок перед і в Керченській протоці) з 17 травня 2018 року.

Раніше повідомлялося, що ситуація в Азовському морі погіршується, так як Росія не пропускає судна через Керченську протоку в порти Бердянська і Маріуполя.

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...