Хіти тижня. "Проведем референдум'': На росТБ розмріялися про захоплення України (відео)

Пропагандисти російського телебачення у прямому ефірі влаштували обговорення перспективи включення України у склад Росії.

Приводом для нахабної дискусії рупорів Кремля стала маревна заява політолога-пропагандиста Володимира Корнілова про те, що Росія не може втрутитися в українські вибори, оскільки вони нібито неможливі взагалі. Діалог із окупаційною риторикою пролунав в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

Вони з їдким сарказмом зазначили, що не проти провести для цього черговий "референдум", натякаючи на бажання країни-агресора застосувати кримський сценарій щодо всієї території сусідньої держави.

"Так просто поставимо тоді когось", — із усмішкою прокоментував його слова ведучий програми Євген Попов. Корнілов же продовжив свій пропагандистський спіч і заявив, що рейтинг президента країни-агресора Володимира Путіна в Україні нібито набагато вищий, ніж будь-якого іншого політика.

Фразу тут же підхопила ведуча програми Ольга Скабеєва і підсумувала розмову скандальною пропозицією анексувати всю Україну. "А ми давно пропонуємо вступити Україні у склад Росії, проведемо "референдум", — єхидно висловилась вона.

"Коли Путін кашляє, Шольц шукає бункер": Німецький канцлер став посміховиськом у Європі через надмірну боязливість

вівторок, 19 березень 2024, 6:50

Німецький канцлер відмовляється давати Україні ракети, боячись втягування країни у війну, передають Патріоти України. Як пише The Times, небажання канцлера Німеччини Олафа Шольца передавати Україні ракети Taurus усе більше дратує союзників та багатьох ...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...