Хіти тижня. "Приберіть оператора, а то вб'ю!": Президент Чехії влип у гучний скандал (відео)

Фото: russiansin.cz

Президент Чехії Мілош Земан, який нещодавно відзначився скандальною заявою про Крим, став фігурантом нового скандалу в штаб-квартирі Ради Європи, відповів грубістю на адресу журналіста. Прес-служба Земана була змушена виправдовуватися за дії президента. Відео інциденту потрапило на Youtube, передають Патріоти України.

Земан, який зустрів у кулуарах Ради Європи журналіста чеського телеканалу Newsroom ČT24, заявив: "Приберіть цього оператора, або я його вб'ю".

Прес-секретар політика пізніше пояснив, що оператор "намагався перешкодити президенту на його шляху", а Земан страждає невропатією.

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...