Хіти тижня. Приєднали: У мережі показали російський паспорт з Донецькою областю РФ

Відомий блогер Рустем Адагамов опублікував фото російського паспорта, у якому Донецька область зазначена як регіон Росії у графі "Місце народження".

Знімок Адагамов виклав у своєму профілі у Facebook, передають Патріоти України.

Паспорт був виданий 7 липня 2017 року. Користувачі соцмереж ведуть активну дискусію щодо знімка документа, на якому власник паспорта прикрив рукою свої особисті дані.

"А чия це фількіна грамота? Хіба є така область в адміністративно-територіальному поділі РФ?" – пише один з інтернет-користувачів.

Дехто з користувачів підозрює, що це може бути фейк.

"Сподіваюся, це фейк? А якщо ні, то незабаром і російські закордонні паспорти перестануть приймати у світі", – пише Андрій Волна.

Російські гелікоптери з мисливців перетворились на здобич: На морські дрони ГУР Magura встановили зенітні ракети (фотофакти)

вівторок, 7 травень 2024, 7:57

Росіяни стверджують, що їхній Ми-8, котрий відзняв модернізований морський дрон, зміг уйти від ракетного удару. Якщо навіть так, він не зміг перешкодити успішній атаці на судно ЧФ ВМС РФ. На кадрах з російських ЗМІ видно, що морський безпілотник Magura...

"Диму без вогню не буває": Путін був на межі життя та смерті, - оккультист

вівторок, 7 травень 2024, 7:22

Чутки про смерть диктатора РФ Володимира Путіна не відповідають дійсності. Однак восени 2023 року, коли вони вибухнули, глава Росії справді мав критичний момент. Про це розповів відомий російський окультист та філософ Андрій Космач в інтерв'ю блогеру М...