Хіти тижня. Путін назвав "маячнею" включення Донбасу в часи СРСР до складу України (відео)

Президент РФ знову взявся трактувати історію на власний розсуд.

Путін. Фото:скрін відео

Президент РФ Володимир Путін заявив, що під час формування СРСР до визначення меж підходили необгрунтовано, а включення Донбасу до складу України назвав "маячнею". Про це він сказав на засіданні міжрегіонального форуму руху "Загальноросійський народний фронт", передають Патріоти України за інформацією прес-служби Кремля.

"Межі [СРСР] визначали абсолютно довільно і, загалом, далеко не завжди обґрунтовано. Україні, припустимо, Донбас передали під яким приводом? Підвищення відсотків пролетаріату в Україні для того, щоб мати там велику соціальну підтримку. Маячня якась, розумієте? і це не єдиний приклад, і інших багато", - заявив президент країни-агресора.

За його словами, Володимир Ленін виступив за утворення СРСР на основі "повної рівноправності".

"І ось це і є міна уповільненої дії під побудову нашої державності. Мало того, що до кордону прив'язали етноси багатонаціональної, по суті, унітарної держави, до якихось територій", - вважає Путін.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...