Хіти тижня. Путін проігнорував появу ватажка "ДНР" в Кремлі

Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко відвідав Державний кремлівський палац, щоб побувати на концерті до 80-річчя Йосипа Кобзона.

Олександр Захарченко з дружиною на ювілейному концерті Йосипа Кобзона. Фото: "Дни.ру"

Про це повідомляє російський пропагандистський ресурс LIFE, передають Патріоти України.
"Найщиріші вітання" побажав Захарченко Кобзону, звернувшись до нього через інтернет-видання. Терорист також зазначив, що орден "Героя ДНР", який Кобзон отримав за виступи на тимчасово окупованих територіях Донбасу і одягає на всі урочисті заходи, вважає заслуженою і гідною нагородою.

За інформацією РІА "Новости", на заході був присутній і президент Росії Володимир Путін, який також привітав артиста і подякував йому за творчість від всіх росіян.

Перед початком концерту він піднявся на сцену разом з Кобзоном, і зазначив що радий привітати співака з ювілеєм вдруге, оскільки перший відбувся в неформальній атмосфері.

"Не міг відмовити собі в задоволенні зробити це ще раз більш публічно. Саме не міг відмовити собі в задоволенні", - сказав Путін.

Присутність на заході Захарченка та президента Росії стало приводом для питань про те, чи не планують вони зустрічатися. Однак ці припущення розвіяв прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, який запевнив, що це не входить в наміри російського президента. "Ні", - цитує РІА "Новости" відповідь Пєскова на питання про можливість аудієнції Путіна з Захарченко.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...