Хіти тижня. ''Путіна заженуть у кут'': Військовий США розповів, який сюрприз приготував Трамп для Х...йла (відео)

США раніше укладали чимало домовленостей з президентом Росії, але вони всі були порушені.

Гарі Табах. Фото: Ветерани.UA.

Президент США Дональд Трамп переговорах з президентом Росії Володимиром Путіним у Парижі має намір не "обмінюватися люб'язностями", а жорстко загнати свого опонента в кут. Про це заявив в ефірі капітан першого рангу ВМС США у відставці Гарі Табах, коментуючи погрозу Трампа розірвати договір з Росією про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (РСМД), передають Патріоти України.

"Сьогодні ці ракети можуть бути спрямовані і проти Америки, тому що можуть розташовуватися на плавучих платформах, на кораблях, підводних човнах. Вони створюють небезпеку не тільки Європі, але і США", - підкреслив він.

Як зазначив Табах, США укладали чимало домовленостей з президентом Росії, але вони всі були порушені. "Я вважаю, що Трамп - не та людина, яка любить обмінюватися люб'язностями. Особливо приватно, та й публічно теж ні. Я думаю, що він буде говорити Путіну, що той не має виходу і його заженуть у куток. Якщо Путін не заспокоїться і буде продовжувати безумство, яке він почав з Грузії і Криму, Трамп натисне на Меркель і закриє йому "Північний потік", - заявив американський військовий.

"Трамп каже - є договір, росіяни цей договір порушують, все одно роблять ці ракети. Крім цього, Китай, Іран і Північна Корея теж розробляють ракети - вони взагалі не в цьому договорі. Єдиний, хто дотримується цього договору - американці, і все це відбувається за наш рахунок. А ті, хто не бере участі в договорі - близькі друзі Росії... Я думаю, Трамп прийде і скаже - ти поводься порядно і друзів своїх притримуй. Інакше ми почнемо цю гонку, і я вас економічно знищу", - підкреслив Табах.

Джерело: Обозреватель

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...