Хіти тижня. Путінський пропаганд*н вибухнув жорсткими погрозами в бік України (відео)

Кремлівський пропагандист, директор Центру вивчення країн Близького Сходу і Центральної Азії Семен Багдасаров заявив, що Росія повинна влаштувати в Україні повалення законної влади, щоб "звільнити" український народ.

Семен Багдасаров

Багдасаров зазначив, що країні-агресору необхідно спробувати це зробити руками самих українців, проте за необхідності застосувати військову силу. Нахабний план рупор Кремля презентував у ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Россия 1", передають Патріоти України.

"У нас має бути єдина програма визволення Києва і всієї України від мерзенної тварюки, яка захопила владу! Це незаконна влада, яка прийшла в результаті перевороту за підтримки шахраїв з Європи і США. Наша мета знищити цю кліку і звільнити український народ, який ганьблять!" висловився він.

Почувши такі нахабні випади, український політолог Василь Вакаров із сарказмом запитав у Багдасарова, чи дізнався він в росіян про те, чи цікавить їх звільнення українського народу. Однак замість нього на питання відповів Соловйов, який також перейшов на відкриті погрози на адресу українців.

"Якщо ви колись дізнаєтеся, що думають росіяни! Якщо дати можливість росіянам, вас порвуть, як Тузик грілку, бандерівців і нацистів!" оскаженіло вигукнув ведучий програми.

Володимир Соловйов

Його думку підхопив Багдасаров і продовжив свої безглузді спроби залякати Україну російським вторгненням. Крім того, він розмріявся про появу певного куратора українського питання, який не боятиметься вирішувати все радикальними методами.

"Ми дуже толерантно поводимося. Пора назвати речі своїми іменами! Нам потрібен жорсткий конкретний керівник, під яким будуть всі відомства. Головна мета повалення мерзенного режиму. Який відповідав би за Україну! У нас є такі люди! Ті, хто зараз займаються, вони гроша ламаного не варті. Вони нічого не роблять для звільнення! Це наш народ, і ми повинні його звільнити, використовуючи всі методи!" зірвався на істерику пропагандист.

Захопившись своїм маразматичним планом, Багдасаров додав, що для досягнення своєї мети Росії навіть необов'язково вводити свої війська на територію сусідньої країни. Адже реалізувати свою мету вона нібито може активною підтримкою проросійськи налаштованих українців.

"Це принижений народ, його відривають від рідного російського народу! Другий етап ми повинні допомогти формуванню в регіонах України паралельних структур, які виступатимуть проти влади у Києві. Чому ж ми в Донецьку, Луганську не створимо уряд України у вигнанні, завданням якого стояло б повалення режиму у Києві силовим шляхом? Інакше вони, тварюки, не підуть! Їх треба знищувати, як скажених собак! Але силами самих українців. Ми повинні допомогти їм морально, а ось якщо знадобиться на завершальному етапі, то і військовим шляхом. Якщо ми його не повалимо це загроза нашій національній безпеці!" підсумував несамовитий Багдасаров.

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...