Хіти тижня. "Путин, Миллер и обнимашки": Х...йло здивував мережу дивними манерами (відео)

Президент РФ спочатку посміхався, потім скривився, розширивши очі, після чого стиснув кулаки.

Путін дуже здивував мімікою та жестами. Фото: скріншот з відео.

Дивні кривляння президента Росії Володимира Путіна під час візиту, приуроченого до 50-річчя підписання першого контракту на поставку природного газу з Радянського Союзу до Австрії, розвеселили користувачів соцмережі "Твіттер", передають Патріоти України.

"Газпром експорт" уклав 5 червня угоду про постачання російського газу з австрійською компанією OMV Gas Marketing & Trading GmbH до 2040 року. Глава Кремля був присутній на зустрічі. "Путін, Міллер (голова "Газпрому" Олексій Міллер. - Ред.) та обіймашки", - написав журналіст з кремлівського пулу Дмитро Смирнов у своєму Twitter, опублікувавши відео.

Президент РФ спочатку посміхався, потім скривився, розширивши очі, після чого стиснув кулаки. "Ну у Путіна і повадки", "Які у нього повадки? Не він же обіймався", - помітили дивну поведінку користувачі.



"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...