Хіти тижня. Рядовий Размозня був не промах: Бойовик застрелив "начальника штабу ЛНР"

Застрілений "начальник штабу" з Біловодська (Луганської області), тому навіть родичі не зможуть поховати його у селі, де він жив.

Бойовики "ЛНР". Фото: соцмережі.

Терорист "ЛНР" під час сварки застрелив свого "начальника штабу". Про це повідомляє джерело Depo.Донбас, передають Патріоти України.

За непідтвердженими даними, інцидент стався під час словесної перепалки двох бойовиків. "01.11.2017, військовослужбовець 13-го батальону (Ровеньки (ППД), Жовте, Крута Гора, Раївка) 4-ої ОМСБр 2 АК НМ "ЛНР" рядовий Размозня, перебуваючи у наряді, застрелив начальника штабу", - повідомляє джерело.

Як стало відомо, застрілений "начальник штабу" з Біловодська (Луганської області), тому навіть родичі не зможуть поховати його у селі, де він жив.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...